Válaszd bárhonnan az érintés nélküli fizetést!

Vásárolj interneten egyszerűen, akár otthonról!

Gyors, biztonságos és kényelmes megoldás, hogy megvehess otthonról mindent, amire szükséged van.

Megnézem a részleteket

Fizess érintésmentesen az üzletekben!

Bankkártyáddal és mobiltelefonoddal is egyszerűen és biztonságosan fizethetsz anélkül, hogy a kártyát kiadnád a kezedből.

Megnézem a részleteket

Vigyázz adataidra!

Olvasd el, hogyan védekezhetsz az adathalászok ellen, és milyen jelek adhatnak okot gyanúra.

Megnézem a részleteket

Hogyan tudod még biztonságosabbá tenni bankkártyás vásárlásaidat?

Állítsd be lakossági betéti kártyádhoz a külföldi használat korlátozását attól függően, hogy általában hol használod a kártyádat vásárlásra (a kártya fizikai jelenlétében) és készpénzfelvételre: csak Magyarországon, csak Európában, vagy világszerte. Lakossági betéti kártyádhoz kapcsolódó külföldi használat korlátozás beállítását bármelyik bankfiókban, az OTPdirekt internetes szolgáltatásban vagy a SmartBankban is módosíthatod. Lakossági forint betéti kártyád beállítását az új OTP Internetbankban és az új OTP MobilBankban is tudod módosítani a Kártyáim menüpontban.

Internetes vásárláshoz állítsd be az internetes biztonsági kód szolgáltatást bankkártyádhoz! A további teendőket olvasd el weboldalunkon.

Az interneten keresztüli bankkártyás fizetés előnyei

 • kényelmesen válogathatsz;
 • ágyból, kávézás vagy munka közben, altatás után, melegítőben vagy főzősvideózva;
 • gyorsan, biztonságosan és érintésmentesen fizethetsz;
 • a rendelésed pedig házhoz jön.

Az OTP Bank szolgáltatásaival otthonról nemcsak a saját, hanem a szeretteid kényelméről és biztonságáról is gondoskodhatsz! Az internetes kártyás vásárlás biztonságára pedig szintén segítünk odafigyelni, erről itt tudhatsz meg többet.

Fizess érintésmentesen kártyáddal vagy mobiloddal!

Ha boltban, futárnál vagy taxiban kell fizetned, akkor is a rendelkezésedre állnak érintésmentes opciók.

Használd a bankkártyádat, mert

 • elég csak közel tartanod a terminálhoz;
 • és most 15.000 Ft-ig PIN-kód nélkül fizethetsz. Előfordulhat azonban, hogy a terminál egyes limit alatti érintéses vásárlás esetén is kér PIN-kódot.

Vagy ha te sem indulsz el sehova a telefonod nélkül, digitalizáld a kártyádat és fizess a mobiloddal a Simple by OTP alkalmazáson keresztül vagy az Apple Pay-jel:

 • szintén teljesen érintésmentesen;
 • a képernyőzár feloldása után már rögtön;
 • PIN-kód és internetkapcsolat nélkül is;
 • bármilyen érintéses fizetésre alkalmas terminálnál;

Töltsd le most a Simple by OTP alkalmazást NFC-funkcióval rendelkező Android készülékedre, regisztráld bankkártyádat, és használd bankkártyaként, mobilfizetésre is a mobilodat!

Állítsd be a limiteket, és használd még biztonságosabban lakossági betéti kártyádat!

Ha fizetési szokásaidnak megfelelően állítod be a betéti kártyád napi vásárlási és készpénzfelvételi limitjeit, továbbra is kényelmesen, de még biztonságosabban használhatod kártyádat.

Lakossági betéti kártyádhoz* tartozó napi limiteket gyorsan és egyszerűen beállíthatod az új OTP InternetBank vagy az új OTP MobilBank Kártyáim menüpontjában. Megújult digitális csatornáinkon egyszerűen kezelheted lakossági betéti kártyádhoz kapcsolódó beállításokat:

 • ATM készpénzfelvételi napi limit beállítás;
 • a vásárlási napi limitet beállítás;
 • a virtuális vásárlási napi limit beállítás;
 • kártyaletiltás és aktiválás;
 • külföldi használat korlátozása;
 • internetes biztonsági kód szolgáltatás, Telekód módosítása.

Hogyan módosíthatod a bankkártyádhoz tartozó beállításokat az új MobilBankban?

Megmutatjuk, hogyan tudod beállítani és módosítani a kártyádhoz tartozó limiteket, valamint az internetes vásárláshoz szükséges internetes biztonsági kódodat és Telekódodat.

Lakossági forint betéti kártyád limitjeit bármelyik OTP Bank fiókban is módosíthatod, ha nincs internetbank-hozzáférésed.

*Társkártyád limitjeit kizárólag bankfiókban a számlatulajdonosok jelenlétében tudod módosítani.

Regisztrálj új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunkra, és kezeld kártyáid beállításait egy felületen! További információ weboldalunkon.

Töltsd le az új OTP MobilBank alkalmazást!

Intézd még egyszerűbben pénzügyeidet

App Store letöltés iOS 12 és e felett
Google play letöltés Android 7.0 és e felett

Vigyázz adataidra!

Mára gyakori visszaélési formává vált, hogy adathalász csalók megpróbálnak adatokat kicsalni a gyanútlan áldozatoktól e-mailen, SMS-en és telefonon keresztül az OTP Bankra vagy más vállalatra hivatkozva. Ilyenkor a legtöbbször a számla- vagy bankkártya-birtokos személyes adatait, internetbanki belépéshez szükséges azonosítóit, biztonsági kódját, jelszavát vagy bankkártya-adatait próbálják megszerezni.

Keltsen gyanút minden olyan telefonhívás, SMS-üzenet, közösségi oldalon keresztül érkezett üzenet vagy e-mail, amelyben az internetbanki bejelentkezéshez és azonosításhoz szükséges jelszavadat vagy PIN-kódodat kérik!

Olvasd el, hogyan védekezhetsz az adathalászok ellen, és milyen jelek adhatnak okot gyanúra!

Légy körültekintő a megújuló előfizetésekkel!

Fontos tisztában lenni a megújuló fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal is (pl. előfizetés). Mielőtt előfizetnél egy szolgáltatásra, vagy regisztrálnád a kártyád egy oldalra olvasd el alaposan a kapcsolódó szabályzatokat/feltételeket, azaz az úgynevezett „apró betűs" részt. Így elkerülhetők az olyan jellegű nem várt költségek, mint például az adott szolgáltatás díjmentes időszakának lejárata után beterhelt havidíj.

Úgy érzed csalás áldozatává váltál, vagy gyanút keltett egy megkeresés?

Haladéktalanul jelezd az esetet az OTP Banknak:

 • a 06-1/20/30/70-3666-666 telefonszámon, vagy
 • bármelyik OTP bankfiókban, vagy
 • az informacio@otpbank.hu e-mail címen.