Ünnepeld velünk a 10 éves születésnapunkat a Szallas.hu kedvezményért!

Most megszerezheted a 10 db 100 000 forint értékű Szallas.hu hűségpontok egyikét, ha gyorsan és okosan használod OTP SZÉP kártyádat.

3 hónapon keresztül havi 3 díjazott kerül ki azok közül, akik az adott hónapban a leggyorsabban fizetnek összesen 10-szer, minimum 5 különböző elfogadóhelyen OTP SZÉP kártyájukkal

  • 2021. június 10. és július 9. között (1. hónap), vagy
  • 2021. július 10. és augusztus 9. között (2. hónap), vagy
  • 2021. augusztus 10. és szeptember 9. között (3. hónap).

+1 a ráadás

Ugyancsak részesül a 100 000 forintos Szallas.hu kedvezményre az az OTP SZÉP kártyabirtokos, aki 3 hónap alatt (június 10. és szeptember 9. között) a leggyorsabban fizet összesen 10-szer, 10 különböző helyen SZÉP-kártyájával.

A részvételhez csak meg kell adnod az nevedet, a születési dátumodat, és édesanyád nevét, valamint el kell fogadnod a Promóció Szabályzatot és az Adatkezelési tájékoztatót.

Elfogadás kötelező

Az adataid megadásával kijelented és hozzájárulásod adod a részvételhez, hogy a jelen Promóció Szabályzatának, valamint az Adatkezelési tájékoztatónak tartalmát megismerted, és azt, mint akaratoddal mindenben megegyezőt elfogadod.

A játékban csak a főkártyák vesznek részt, és egy OTP SZÉP kártya-birtokos csak egy kedvezményt szerezhet meg.
A részletes Promóció Szabályzatot itt, az Adatkezelési tájékoztatót itt, a marketing célú megkeresés leírását itt találod.

Az OTP SZÉP kártyánál immár 10 éve folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy Te még több, még maradandóbb élményeket szerezhess Magyarország egyik legkedvezőbb és legnépszerűbb béren kívüli juttatásával.*

  • Több mint 40 000 elfogadóhelyen használhatod.
  • Bárhonnan, bármikor ellenőrizheted egyenlegedet és tranzakcióidat a megújult OTP SZÉP kártya mobilalkalmazással.
  • Az applikációban térkép alapján keresheted meg a számodra legmegfelelőbb elfogadóhelyeket.
Tudtad?

December 31-ig a SZÉP-kártyád bármelyik alszámlájáról (zsebéből) kifizethetsz bármilyen SZÉP-kártyás szolgáltatást. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy például a szálláshely és a szabadidő zsebben lévő pénzből is lehet ételért fizetni, vagy éppen a vendéglátás zsebből is vásárolhatsz fitneszbérletet.**

Online intéznéd SZÉP-kártya ügyeidet?

Regisztrálj az OTP Portálok oldalon!

Meglévő OTP SZÉP kártyáddal gyorsan és egyszerűen regisztrálhatsz, így a későbbiekben ellenőrizheted honlapunkon számládat és költéseidet.

Töltsd le megújult mobilalkalmazásunkat!

Az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazással bárhonnan, bármikor hozzáférsz egyenlegedhez, és a térképes keresővel elfogadóhelyet is kereshetsz.

Hogyan kapod meg a díjadat

Június 10-től jelentkezz a promócióra, hogy versenybe szállhass az értékes kedvezményekért. A 100 000 forintos Szallas.hu utalványt a Szallas.hu profilodon írjuk majd jóvá. Az ajándékról e-mailben kapsz értesítést.

  • Ha értesítést kapsz az Ajándék megszerzéséről, és még nincs Szallas.hu regisztrációd, regisztrálj az oldalon a klubtagsághoz!
  • A regisztrációval létrehozod a felhasználói profilodat, amelyhez kapsz egy azonosítószámot is. Ha jogosult leszel a Szallas.hu kedvezményre, ezt az azonosítószámot kell majd nekünk elküldened az otpszepkartyajatek@otpbank.hu e-mail-címre.
  • A nekünk elküldött azonosítószámod alapján jelezzük majd a Szallas.hu-nak, hogy töltsék fel az egyenlegedre a 100 000 forintnak megfelelő útitallért.
  • A feltöltés után a Szallas.hu oldalon egy kizárólag Szallas.hu Klubtagok számára elérhető listából válogathatsz majd a szálláshelyek közül.***

Többet szeretnél tudni az OTP SZÉP kártyáról?

Akár meglévő, akár jövőbeni ügyfelünk vagy, örömmel válaszolunk a kérdéseidre.

Keresd fel weboldalunkat!

Itt megtalálod a SZÉP-kártyával kapcsolatos fontos és legfrissebb információkat.

Elfogadóhely kereső

Keress az elfogadóhelyek között!

*forrás: OTP Pénztárszolgáltató
**forrás: 76/2018. (IV. 20.) Korm. rendelet a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól
***A foglalási folyamat során a Foglalás véglegesítését megelőzően egy checkbox bepipálásával tudod majd eldönteni, hogy szeretnéd-e felhasználni a a kedvezményedet (útitallérjaidat) vagy sem. A bepipálással az összes rendelkezésedre álló útitallérod felhasználásra kerül a foglalási érték maximum 50%-ig, illetve addig a mértékig, ameddig adott Foglalásnál ez lehetséges.